Om os

Privat hjemmehjælp

Dansk Husmor Hjælp blev etableret i 2008 og er siden da vokset konstant. I dag servicerer vi ca. 400 borgere og har 50 ansatte. Dansk Husmor Hjælp tilbyder gratis og fleksible ydelser indenfor hjemmeplejen. Vi har en kundegruppe inden for både handicap- og ældreområdet, som er yderst tilfredse med samarbejdet med Dansk Husmor Hjælp.


Vore værdier

Hos Dansk Husmor Hjælp er den menneskelige omsorg en af vores vigtigste værdier. Vi lægger vægt på tillid, respekt og din tilfredshed. Vi vil sikre os, at du får den hjælp, tryghed og omsorg der skal til, så din dagligdag kan fungere optimalt. Som hjemmehjælpsmodtager har du mulighed for at få gratis personlig konsulentbistand. Vi ønsker at rådgive dig bedst muligt, så du kan få overblik over dine muligheder og rettigheder som modtager af hjemmehjælp.

frit valg

Det er dit valg. Hvis du vælger os får du fast hjælper til fast tid. Vore hjælpere er samtidig fleksible, sålede at hvis du f.eks. vil bytte en rengøring til en spadseretur, ja så har du også den mulighed. Ring til os allerede i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig fremover.
Vores vigtigste værktøj er hjertet

Ældresagen twitter