Ydelser

Vores ydelser

Vi går meget op i, at du får den samme hjælper hver gang. Vi vil derfor i samarbejde med dig finde den hjælper, som passer netop til dine krav. Det giver en større tilfredshed og tryghed for dig, at du kender den, der kommer i dit hjem.


Personlig Pleje

Personlig pleje omfatter hjælp til medicin dossering, hjælp til bad, genoptræning, sårpleje mv. Hos Dansk Husmor Hjælp har vi uddannet personale, som tilgodeser dine behov og ønsker. Ring til os og vores personale vil besvare dine spørgsmål. Vi arbejder på lige fod med den kommunale hjemmepleje, men vi gør det bedre.

Praktisk Hjælp

Vi tilbyder bl.a. tøjvask, indkøb og rengøring. Vi sætter dig i centrum. Vores personale er fleksible i den hjælp de yder dig. Vores brugertilfredshedsundersøgelser vise en meget høj tilfredshedsgrad. Vil du også være tilfreds så ring til os.

Godt at vide...

Ja, det er gratis - vi er det bedre alternativ til den kommunale hjemmepleje.

Vi går meget op i, at du får den samme hjælper hver gang. Vi vil derfor i samarbejde med dig finde den hjælper, som passer netop til dine krav.

Hvis du allerede får hjemmehjælp fra kommunen, er det helt gratis og enkelt at skifte over til os. Du skal meddele din visitator om dit ønske om et leverandørskifte. Dansk Husmor Hjælp tager sig af resten. Hvis du har spørgsmål, ring så vi kan hjælpe dig på vej til en bedre fremtid. Tlf.: 50 31 31 31.

Ønsker du yderligere informationer, kommer vi gerne til et uforpligtende hjemmebesøg. Hvis du allerede har besluttet at vælge os, og formalia er på plads, vil følgende agenda ved et indledende hjemmebesøg blive gennemgået i tæt samarbejde med dig. Ring til os eller skriv en mail på info@danskhusmorhjaelp.dk og få besvaret dine spørgsmål. Ring nu på 50 31 31 31